Vad jag erbjuder

Du kan komma till mig och jag berättar vad jag får till mig om dig. Jag känner in dinna energier och berättar sedan vad jag får till mig om dig. Kan vara att jag känner det var något speciellt om din barndom som jag tar upp. Eller något i din uppväxt. Något speciellt som hände i din vuxna ålder. Hur det ser ut just nu för dig och liknande. Jag kan ta upp vad som kan vara bra för dig att tänka på i ditt liv. Allt möjligt kan komma upp under denna stund 

Denna stund tar jag 200 kr för och är ungefär 1 timme. Cool

 

Du kan komma till mig och få en healing. Är inte jag själv som ger healingen utan jag är bara verktyget för healingen. Jag ber om att den som är bäst lämpad ifrån andra sidan för klienten inom healing ska träda fram och ge healing och jag bevarar länken så det blir en ren och bra healing. Jag är passiv men bevarar länken.Jag skriver andra sidan är mitt sätt kalla det- Men ni kan kalla det för universum eller vad ni vill kalla det för. Vi är alla olika och utrycker oss på olika sätt. 

 

Inom healing skulle jag vilja säga att problem man har som ex sjukdom eller skada man kan ha. Kan hålllas kvar av negativa energier en längre tid som gör att våran självläkning inte fungerar fullt ut. Men med hjälp av healing rensas de negativa enengierna bort och positiva energier tillförs som gör att vi kan få ut mer av våran egna självläkning och vårat problem som ex skada eller sjukdom läks snabbare.

 

En healing stund hos mig är i ca 30 min och jag tar 250 kr för det, Men vi har även en prat stund före och efter healingen utvöver själva healing stunden Cool

 

Healing ska inte gå före vanlig vård men kan vara ett komplement till vanlig vård. (ex vårdcentralen,sjukhus,psykiatrin med mera)

Ni är välkomen att kontakta mig för boka en tid eller om ni har någon fråga om detta Cool

 

 

 

                                          Mvh / Joakim Cool